بیمارستان امام رضا(ع) استان کرمانشاه - Content

جستجو




منوي اصلي
row21.gif صفحه اصلي
row21.gif تماس با ما
row21.gif نقشه سايت
row21.gif معرفي به دوستان

row21.gif درباره بیمارستانShow/Hide content
row23.gif تاریخچه بیمارستان
row23.gif چشم انداز
row23.gif ارزشهای سازمانی
row23.gif مدیران گذشته بیمارستان
row23.gif چارت سازمانی
row23.gif اعضای هیات امنا
row23.gif ماموريت

row21.gif ریاست بیمارستانShow/Hide content
row23.gif آشنایی با ریاست بیمارستان
row23.gif ارتباط با ریاست بیمارستان
row23.gif پیگیری ارتباط

row21.gif معاونت آموزشی و پژوهشیShow/Hide content
row23.gif معاونت آموزشی
row23.gif گروه های آموزشیShow/Hide content
row23.gif گروه آموزشی نرولوژی
row23.gif گروه آموزشی طب اورژانس
row23.gif گروه آموزشی بیهوشی
row23.gif گروه آموزشی رادیولوژی
row23.gif گروه آموزشی داخلی
row23.gif گروه آموزشی زنان و زایمان
row23.gif گروه آموزشی رادیولوژی
row23.gif گروه آموزشی جراحی عمومی
row23.gif گروه آموزشی عفونی
row23.gif گروه آموزشی پاتولوژی
row23.gif گروه آموزشی کودکان
row23.gif گروه طب ورزشی و توانبخشی
row23.gif مهارتهای بالینی
row23.gif کتابخانه
row23.gif گروه ارولوژی
· واحد تحقیقات بالینی

row21.gif معاونت درمانShow/Hide content
row23.gif معاونت درمان
row23.gif مدیریت دفتر پرستاری
row23.gif مدیریت بهبود کیفیت
row23.gif آزمایشگاهShow/Hide content
row23.gif اطلاعات مفید آزمایشات
row23.gif معرفی رئیس آزمایشگاه
row23.gif معرفی سوپروایزر آزمایشگاه
row23.gif تقشه آزمایشگاه

row21.gif معاونت توسعه و برنامه ریزیShow/Hide content
row23.gif معاو نت توسعه و برنامه ریزی
row23.gif مدیریت امور اداری
row23.gif مدیریت امو رمالی
row23.gif واحد مدارک پزشکی
row23.gif واحد IT
row23.gif واحد حراست
row23.gif واحد مددکاری
row23.gif واحد درآمد
row23.gif واحد ترخیص
row23.gif واحد تغذیه
row23.gif واحد تجهیزات پزشکی
row23.gif واحد امور بین الملل

row21.gif راهنمای مراجعینShow/Hide content
row23.gif درمانگاه
row23.gif بیمه های طرف قرارداد
row23.gif هزینه های درمان
row23.gif راهنمای طبقات
row23.gif ساعات ملاقات
row23.gif راهنمای جغرافیایی
row23.gif بخشهای بیمارستان

row21.gif بخشهای درمانی بیمارستانShow/Hide content
row23.gif بخشهای بستریShow/Hide content
row23.gif بخش اورژانسShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش پیوندShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش دیالیزShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش اطاق عملShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش ای سی یو توراکسShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش زنان 1Show/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش زنان 2Show/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بلوک زایمانShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش اطفال و picuShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش NicuShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش جراحی Show/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش جراحی مغز و اعصابShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش جراحی عمومیShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش ای سی یو جنرالShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش ENTShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش CCUShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش داخلی 1Show/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش داخلی2Show/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش عفونیShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش ارولوژی1Show/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش ارولوژی 2Show/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش های پاراکلینیکیShow/Hide content
row23.gif بخش درمانگاهShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif دپارتمان رادیولوژیShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش آزمایشگاهShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش پزشکی هسته ایShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش آنژیوگرافی و اینترونشنShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش فیزیوتراپیShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش اکو کاردیوگرافیShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر
row23.gif بخش سنگ شکنShow/Hide content
row23.gif معرفی
row23.gif تصاویر

row21.gif مجلات بیمارستانShow/Hide content
row23.gif مجله علمی و پژوهشی مراقبتهای بالینی
row23.gif مجله علمی و پژوهشی عفونتهای بیمارستانی
row23.gif فصلنامه آوای ثامن

row21.gif روابط عمومیShow/Hide content
row23.gif اخبار
row23.gif گالری تصاویر
· 

row21.gif پزشکان Show/Hide content
row23.gif پزشکان مرکز
row23.gif پزشکان میهمان
row23.gif دستیاران

row21.gif ایمیل اعضاءShow/Hide content
row23.gif ایمیل



مقالات
تعداد شاخه ها: 1 عدد
تعداد مقالات: 1 عدد 1: توصیه های بهداشتی ماه مبارک رمضان 
[دفعات مشاهده : 3397 بار]


لینک های مهم










اخبار قدیمی
فرهنگ سازی ملاقات نیازمند یاری همگان
معرفی واحد مراقبت درمنزل وارزیابی وضعیت سان نرس
بیمارستان امام رضا (ع) بیمارستان سبز
همایش ترویج زایمان طبیعی
بلوک زایمانی (LDR)مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)
آزمونهای آسکی چیست؟
پیام تبریک مدیر عامل بیمارستان امام رضا (ع)به دکتر محمودرضا مرادی
توسعه توریسم سلامت در بیمارستان امام رضا (ع)
بزرگداشت زادروز زکریای رازی وروز داروساز
پیام تبریک مدیر عامل بیمارستان امام رضا (ع)به مناسبت روز پزشک
به بهانه روز ملی فیزیوتراپی

مطالب قدیمی تر


ورود مدیران


توصیه های بهداشتی ماه مبارک رمضان




صفحه: 1/5



توصیه های بهداشتی برای روزه داری در ماه مبارک رمضان


 


برای اینکه بتوانید درروزهای گرم تابستان روزه بگیرید و بدن شما دچار مشکل نشود، روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) ،  با آقای دکتر علی سروش دارای دکترای تخصصی طب ورزشی و اصلاح شیوه زندگی مصاحبه ای انجام داده است که توجه شما را به از این مصاحبه جلب می کنیم و امیدواریم با مراعات نکات بهداشتی به سلامتی و سر بلندی این ماه را پشت سر بگذارید.


آقای دکتر ضمن تشکر از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید ابتدای سخن اگر مطلب خاصی دارید بفرمایید:

 

به نام خدا و ضمن تشکر از شما و آرزوی صحت و سلامت برای روزه داران عزیز!

 همانطور که مستحضر هستید ماه رمضان امسال به دلیل مصادف شدن با روزهای گرم و طولانی تابستان دارای حساسیت و نیاز به توجه بیشتری دارد که با یک برنامه تغذیه ای درست هنگام افطار و سحرو فعالیت بدنی مناسب می توانیم بدون هیچ گونه مشکلی ضمن بهره مندی از فیوضات و منافع آن از مشکلات احتمالی از قبیل ضعف بدنی، افت فشار، تشنگی و گرسنگی نیز جلو گیری نماییم.




ممکن است ابتدا در مورد وعده های غذایی در این ماه صحبت بفرمایید؟
بله، کاملا به مطلب بسیار با اهمیتی اشاره فرمودید. درست است که در تابستان فاصله افطار تا سحر کم است اما در همین فاصله کم هم می توانید تعداد وعده های غذایی را افزایش و حجم هر وعده را کاهش دهیم تا خون رسانی به بدن مختل نشود و در عین حال دچار مشکلات دیگر نشویم و بتوانیم مواد غذایی مورد نیاز بدن خود را در این فاصله تامین کنیم. اگر بتوانید دو میان وعده بین سحر و افطار بگنجانید عالی است. سعی شود در وعده های غذایی از خوردن زیاد مواد پروتئینی مخصوصا هنگام سحر خودداری شود چون سبب احساس تشنگی بسیار میشود.

آیا رژیم غذایی در طول ماه مبارک رمضان با بقیه ماهها متفاوت است؟

خیر، درخلال ماه رمضان غذاهای مصرفی نبایدتفاوت اساسی نسبت به سایر ایام داشته باشدو غذاباید تاحد امکان ساده باشد. رژیم غذایی باید به گونه ای باشدکه وزن در طی ماه رمضان متعادل باقی بماند.از طرفی این ماه فرصت خوبی است برای کسانی است که می خواهندوزنشان را کاهش دهند و به وزن طبیعی برسانند.

درطول ماه رمضان بایدبیشتراز غذاهای به اصطلاح آهسته هضم مانند غذاهایی که حاوی غلات مانند گندم، جو، عدس، باقلا ، برنج سبوس دار که از دسته کربوهیدراتهای پیچیده  هستند استفاده نمود که این دسته از غذاها ی پرفیبر تا حدود 8 ساعت در دستگاه گوارش باقی می مانند درحالیکه غذاهای کم فیبرو سریع هضم (مانند غذاهای محتوی آرد سفید، شکر و مانند اینها)حداکثر4-3 ساعت در دستگاه گوارش باقی می مانند.
 

بنابراین توصیه می گردد در طول این ماه بیشترغذاهای فیبردار شامل موادغذایی سبوس دار,گندم کامل ,غلات کامل وحبوبات ,سبزیجات مثل باقالی سبز, نخود فرنگی , ذرت , اسفناج , برگ چغندر, میوه با پوست , میوه های خشک خصوصا زرد آلو,انجیر ,آلو,مغز بادام ومانندآن استفاده گردد و از غذاهای سرخ شده که جزء غذاهای نیمه سالم به شمارمی روند باید به صورت محدود مصرف کرد. غذاهای سرخ کرده بیشتر باعث سوء هضم ,سوزش سردل شده وباعث اضافه وزن می شوند.

بطورکلی در ماه مبارک رمضان از غذاهای سرخ شده و چرب , غذاهای شیرین مانند زولبیا و بامیه, و مصرف زیاد چای خصوصا در سحرها خودداری گردد. برعکس از مواد غذایی محتوی کربوهیدرات های پیچیده, حلیم (که یک منبع خوب از پروتئین است) , خرما که یک منبع سرشار از فیبر, کربوهیدرات, منیزیوم و پتاسیم است, بادام که حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر بوده و چربی کمی دارد , و موز که منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات, پتاسیم و منیزیوم است استفاده گردد. بعلاوه از زمان افطار تاقبل از خواب مقادیرفراوان آب وآب میوه تازه استفاده گردد تا تعادل آب والکترولیت مناسب در بدن مهیا گردد.




صفحه بعدی (2/5) صفحه بعدی


تمامی حقوق برای بیمارستان امام رضا (ع) استان کرمانشاه محفوظ می باشد - 1392 - 1391
.
شرکت طراح : شرکت طراحان نرم افزار استان کرمانشاه

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.17 ثانیه

Design BY ITMAN21